Initium Novum

Vi är online

Hej, hej hallå!
Som jag har längtat att starta den här bloggen. Velat fram & tillbaka om jag ska skriva på svenska eller engelska.
Initium Novum betyder ju nystart, eller en ny början. Det är precis vad den här bloggen kommer att handla om. Min spirituella resa.

Allt började i april 2019 då jag kände att jag behövde göra någonting åt mitt mående. Det kändes som jag testat allt utom just utveckling av mitt spirituella jag.
Har alltid varit nyfiken på tarot, kristaller & stenar men aldrig haft orken eller ens vågat gräva djupare.

Men då tog jag beslutet att nu är det dags, jag är redo. Började med att beställa den tarotkortleken som jag kikat på i flera år. Sen började pluggandet, jag har läst så mycket om de olika månfaserna, de olika ritualerna, om chakrabalanser & självklart om grunden i tarot.

Jag har sedan april lärt mig att meditera på ett nytt plan, jag kan inte bara sätta mig som de flesta andra utan har hittat mitt eget sätt. Har lärt mig vilka stenar & kristaller jag mår bra av & fått in dom i min vardag. Har börjat lägga tarot för människor i min närhet & får se om jag ska utveckla det.

Just nu handlar det mest om att knyta an spirituellt & att fortsätta med det som rutin.
I början kommer det mest att bli tillbakablickar i den här bloggen, för att allt ska vara sedan start.

Hoppas ni kommer uppskatta att jag delar med mig av resan här. Vi hörs snart igen!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *